Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U smjeru Zagreba

Dva teretna vozila sudarila se kod Svete Helene: Prometuje se usporeno, stvorile se kolone

Prometna nesreća - Ilustracija
Prometna nesreća - Ilustracija Foto: Getty Images
Prometna nesreća dogodila se na autocesti A4 Goričan – Zagreb između čvora Sveta Helena i Popovec u smjeru Zagreba danas poslijepodne nešto iza 15 sati.

Prometna nesreća između čvorova Sveta Helena i Popovec u smjeru Zagreba na autocesti A4 Goričan - Zagreb dogodila se danas u 15 sati i 20 minuta. Nesreću je uzrokovao sudar dvaju teretnih vozila.

Jedan od sudionika prometne nesreće lakše je ozlijeđen te je prevezen u obližnju bolnicu kako bi mu se pružila adekvatna liječnička pomoć.

Pročitajte i ovo Marija Pejčinović Burić Marija Pejčinović Burić Plenkovićeva uzdanica više neće biti na čelu Vijeća Europe: ''Pomno sam razmatrala odluku''

Dionicom se vozilo usporeno u jednoj traci s ograničenjem od 40 km/h uz povremene zastoje u koloni dugoj oko jednog kilometra.

O nesreći kod Svete Helene oglasio se i Hrvatski autoklub te upozorio vozače da prilagode vožnju uvjetima na cesti.

Pročitajte i ovo Brodogradilište 3. maj Nova faza 3. maj prihvatio plan mjera kriznog upravljanja: Vlada je postavila uvjet

 

 

 

"Kolnici su vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Pozivamo vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i ne kreću na put bez zimske opreme“, stoji u objavi HAK-a.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene