Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nedjeljno putovanje

Promet prema moru pojačan, mogući zastoji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako su predviđanja nagovještavala da će nedjelja biti ugodna za putovanja, promet je na autocestama pojačan.

Zbog prometne nesreće na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, između čvorova Okučani i Novska u smjeru Zagreba, prometuje se otežano. Na autocestama A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac i na A1 već ujutro u smjeru mora promet je bio gust, izvijestio je HAK. Zastoji su mogući duž Jadranske magistrale (D 8) i Istarskog ipsilona kraj turističkih središta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oprez! Upaljen žuti meteoalarm za velik dio Hrvatske: Mogući su odroni Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa

Pojačan je ulaz osobnih vozila na graničnim prijelazima Bregana, Macelj i Pasjak. Kolone vozila iz smjera mora prema unutrašnjosti, zbog smjene turista, očekuju se popodne, a posebno u večernjim satima, kada bi na Lučkom mogle biti gužve.

>> U Istru ušlo više od 153 tisuće putnika

>> Udarni vikend na cestama obilježile gužve i zastoji

Uz gužve na trajektnim pristaništima, s otočne strane Krčkoga mosta pa prema Oštrovici te po Istarskom ipsilonu prema prijelazu Kaštel, vrlo gust promet bit će i na graničnim prijelazima sa Slovenijom i kod Metkovića, na izlazu, a na Bajakovu, Staroj Gradiški, Slavonskom Brodu i Županji na ulazu u zemlju.

Vozače se moli za strpljenje i upozorava na oprez. No, putovanje ne bi trebalo pokvariti vrijeme. Temperature se kreću od ugodnih 24 u Ogulinu do 30 stupnjeva koliko je u 14 sati mjerio Slavonski Brod.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene