Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Niža temperatura

KADA JE VRIJEME U PITANJU Nemamo baš lijepe vijesti, ali...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz prolazak ciklone preko naših krajeva ni u utorak se ne možemo nadati baš lijepom vremenu.

Već od jutra će biti promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, a povremeno i s kišom ili grmljavinskim pljuskovima, koji u Dalmaciji mogu biti i izraženiji i to osobito u njezinoj unutrašnjosti. Najniža jutarnja temperatura u unutašnjosti od 10 do 13 stupnjeva, u gorju oko 6, a na moru između 12 i 17 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Sunčano vrijeme VREMENSKA PROGNOZA Kakav nas vikend očekuje? Doznajte u prognozi meteorologa Dnevnika Nove TV Saharski pijesak iznad Varaždina, ilustracija Ljeto je uranilo Temperature do 30 stupnjeva, a onda nagla promjena: Danas nam stiže saharski pijesak, objavljeno upozorenje za neke građane

Središnja Hrvatska

Povremena kiša ili lokalni pljuskovi nastavit će i poslijepodne, a temperatura će biti osjetno niža nego danas, do najviše 19 stupnjeva.

Slavonija

I Slavonci će popodne trebati kišobrane. Temperatura do 22 stupnja.

Sjeverni Jadran

I na sjevernom Jadranu i u gorju će uz više oblaka biti kiše ili pljuskova praćenih grmljavinom. Puhat će umjeren, ponegdje i jak sjeverozapadnjak uz kojeg će temperatura biti nešto niža nego danas, uglavnom između 15 i 19 stupnjeva.

Južni Jadran

Nestabilno i kišovito vrijeme neće zaobići ni Dalmaciju. Bit će i sunčanih razdoblja, ali i lokalno obilnijih pljuskova i to prije svega u unutrašnjosti. Uz sjeverozapadnjak - svježije.

Iduća 3 dana na kopnu

Već će u utorak prema kraju dana kišni oblaci polako napuštati naše krajeve. Ali još u srijedu nestabilnije, može pasti poneki pljusak, osobito u Slavoniji i Lici, ali bit će nešto toplije, a samim tim i ugodnije. Druga polovica tjedna će biti sunčanija i još malo toplija.

Iduća 3 dana na moru

I na moru od srijede sunčanije i toplije, još u srijedu uz umjeren i jak sjeverozapadnjak. A kako se more puno sporije grije i hladni od zraka, ova brza promjena vremena neće puno utjecati na temperaturu mora koja je i dalje u rasponu od 17 do 20 stupnjeva. 

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene