Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za dlaku izbjegao smrt!

Stijena od 2 tone umalo ubila HGSS-ovca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom radova na otklanjanju kamenog odrona koji se dogodio na području Stobreča, jutros je prilikom pada stijene za dlaku izbjegao smrt pročelnik Komisije za helikoptersko spašavanje HGSS-a Srđan Vrsalović, priopćio je HGSS.

Članovi HGSS-a Split sinoć su nakon kamenog odrona krenuli u akciju uklanjanja stijena koje su predstavljale opasnost za stanovništvo. Uklanjanje je nastavljeno i jutros.

Pročitajte i ovo Poplave u Keniji - 2 Poplave u Keniji Voda i blato odnijeli 180 života, deseci ljudi nestali, priče preživjelih su pretužne: "Beba je plakala neko vrijeme, ali nisam ih mogao pronaći" Bolja Hrvatska: Volonteri HGSS-a - 2 BOLJA HRVATSKA Mnoge su ljude spasili, a za sebe kažu: "Strah je uvijek prisutan, ne znamo kako će završiti - nismo supermeni"

>> Ozlijedila glavu na stijeni iznad Omiša, izvlačilo je 25 GSS-ovaca

Međutim, kada su otklonjene sve kamene gromade koje su prijetile daljnjim rušenjem, Vrsalović je sišao do dna stijene s namjerom da pogleda je li u potpunosti otklnjena prijetnja.

U jednom trenutku, iznad njega, s dijela stijene koja se nalazila nešto više od mjesta koje se odronilo, odlomio se komad težak oko 2 tone.

Srećom, brzom reakcijom Vrsalović je za dlaku izbjegao stijenu, no zadobio je lakše ozljede zbog kojih je prevezen u splitsku bolnicu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene