Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija objavila detalje

Priveden jedan od mladića koji su kod Dubrovnika ukrala i demolirala autobus, izazvali nekoliko prometnih nesreća

Autobus je razbijen (Foto: Dubrovniknet.hr) - 1
Autobus je razbijen (Foto: Dubrovniknet.hr) - 1 Dubrovniknet.hr
Aktualno Galerija Autobus je razbijen (Foto: Dubrovniknet.hr) - 4 Autobus je razbijen (Foto: Dubrovniknet.hr) - 4 Foto: Dubrovniknet.hr Autobus je razbijen (Foto: Dubrovniknet.hr) - 3 Autobus je razbijen (Foto: Dubrovniknet.hr) - 3 Foto: Dubrovniknet.hr Autobus je razbijen (Foto: Dubrovniknet.hr) - 2 Autobus je razbijen (Foto: Dubrovniknet.hr) - 2 Foto: Dubrovniknet.hr +0 Autobus je razbijen (Foto: Dubrovniknet.hr) - 1 Galerija 1/4 >>
Dubrovačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad skupinom mladića koji su u srijedu u Srebrnom ukrala autobus, izazvala nekoliko prometnih nesreća i pobjegla.

Grupa mladića u srijedu tijekom noći je ukrala autobus javnog prijevoznika Libertasa u Srebrenom, pokraj Dubrovnika. Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad trojicom mladića i izvijestila da se 18-godišnjaka sumnjiči za kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Pročitajte i ovo Ilustracija slijedi mu prekršajni nalog Pronađen vozač koji je pobjegao s mjesta nesreće u kojoj je ozlijeđeno dijete: Bio je pod utjecajem alkohola Interventna okružila protuprosvjednike - 7 Zadržali prosvjednice Policija se oglasila o incidentu na prosvjedu protiv Hoda za život: "Pokušali su ući među sudionike okupljanja..."

Osumnjičen je da je oko 2 sata u noći otvorio autobus prigradskog javnog prijevoza, nakon čega je originalnim ključem upalio autobus i vozio se kroz mjesta Srebreno i Kupari. U vožnji je oštetio stup semafora, betonske graničnike i osobno vozilo te udario u zid parkirališta i srušio dva stabla. S njim su bila i još dvojica mladića u dobi od 17 i 19 godina, a njihova kaznena odgovornost u ovom događaju nije utvrđena.

Osumnjičeni 18-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, kasno sinoć doveden pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske. U tijeku je utvrđivanje visine materijalne štete pričinjene tim kaznenim djelom, priopćila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene