Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zastoji i blokirane ceste

FOTO Oboružajte se živcima! Erdogan stigao u Zagreb, dio grada već blokiran

Aktualno Galerija Regulacija prometa Regulacija prometa Foto: PU zagrebačka Regulacija prometa Regulacija prometa Foto: PU zagrebačka Regulacija prometa Regulacija prometa Foto: PU zagrebačka +0 Regulacija prometa Galerija 1/4 >>
Turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan stigao je u dvodnevni službeni posjet Hrvatskoj. Sudjelovat će u otvaranju Islamskog centra u Sisku, a u planu je i njegovo sudjelovanje na Gospodarskom forumu Hrvatska - Turska.

Povodom dolaska turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdoğana na području Zagreba i Velike Gorice provode se posebne mjere sigurnosti, uspostavljena je i privremena regulacija prometa uz privremene prekide prometa na dijelovima prometnica koje vode od zračne luke prema središtu grada.

Pročitajte i ovo Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Policijsko priopćenje prenosimo u cijelosti:

"U srijedu i u četvrtak očekuje se dolazak i boravak stranog državnog izaslanstva na čelu s najvišim državnim dužnosnicima na područje grada Zagreba i Velike Gorice, a slijedom čega će se zbog provedbe posebnih mjera sigurnosti, uspostaviti privremena regulacija prometa kojom prilikom će dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja prometa uz pravovremena preusmjeravanja prometa i uz nazočnost policijskih službenika.

Na području užeg centra grada Zagreba će se od utorka od 6 sati pa do četvrtka do 22 sata uspostaviti privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama Stop - policija", o čemu se vlasnike vozila i stanare zgrada na navedenim lokacijama prethodno upoznalo.

Regulacija prometa Regulacija prometa (Foto: PU zagrebačka)

"Molimo građane, odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake za razumijevanje te za strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa navedenih dana te ukazujemo na dosljedno poštivanje svih uputa policijskih službenika, poštivanje postavljene prometne signalizacije te prometovanje sukladno privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama na kojima će biti prisutni policijski službenici", priopćila je policija.

Regulacija prometa Regulacija prometa (Foto: PU zagrebačka)

U srijedu je otežana vožnja od Zračne luke Franjo Tuđman u Velikoj Gorici, u Aveniji Većeslava Holjevca i Ulici Savezne Republike Njemačke kroz Novi Zagreb, na Mostu slobode, u Ulici Hrvatske bratske zajednice te Vukovarskoj i Miramarskoj do središta grada.

U četvrtak će u blokadi privremeno biti prometnice u središtu grada, ali i u smjeru Siska, u kojem će turski predsjednik otvoriti Islamski centar. U četvrtak se očekuju i povremeni zastoji prometa u ulicama Zelengaj i Pantovčak, širem središtu grada te u Novom Zagrebu u smjeru zračne luke.

Regulacija prometa Regulacija prometa (Foto: PU zagrebačka)

Kontaktirali smo PU zagrebačku kako bismo saznali detaljnije informacije oko regulacije i blokade zagrebačkih prometnica s pitanjem u koje vrijeme građani mogu očekivati otežanu vožnju ili blokade, ali nisu željeli davati podrobnije informacije.

Policija je najavila da će pauk uklanjati vozila koja budu parkirana u zabranjenim zonama. U utorak su u centru grada na Zelenom valu postavljene policijske trake kojima se brani parkiranje na parkirnim mjestima.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene