Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepovoljne biometeorološke prilike

Pripremite se na nesanicu i razdražljivost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sutra se naoružajte strpljenjem i tolerancijom jer nas pod utjecajem ciklone očekuju nepovoljne biometeorološke prilike.

Loše biometeorološke prilike će kod meteoropata uzrokovati nesanicu, glavobolju i razdražljivost te poteškoće s koncentracijom.

Pročitajte i ovo Nestabilno vrijeme Vremenska prognoza Je li vrijeme za kišobrane ili suncobrane? Detalje otkriva meteorolog Darijo Brzoja Saharski pijesak iznad Varaždina, ilustracija Ljeto je uranilo Temperature do 30 stupnjeva, a onda nagla promjena: Danas nam stiže saharski pijesak, objavljeno upozorenje za neke građane

>> Osjećate se loše? Saznajte zašto!

>> Danas i sutra do 16 stupnjeva, a od četvrtka samo 2!

Nepovoljan vremenski utjecaj uzrokovat će povećane tegobe kod kroničnih bolesnika, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod u biometeorološkoj prognozi za Hrvatsku od 8. do 10. prosinca.

Izdržite četvrtak, s petkom dolazi miran san

U četvrtak, 9. prosinca, nepovoljne biometeorološke prilike u prvom dijelu dana uzrokovat će poteškoće meteoropatima i kroničnim bolesnicima. Krajem dana nepovoljan vremenski utjecaj će oslabiti, što bi mnogima trebalo donijeti olakšanje i pobljšanje općega stanja.

U petak, 10. prosinca, u cijeloj Hrvatskoj biometeorološke prilike će biti povoljne što bi većini ljudi trebalo donijeti miran san i dobro raspoloženje. Upozoravamo na jutarnju hladnoću, osobito na Jadranu zbog pojačanoga vjetra, na što se posebno skreće pozornost osobama sa smetnjama u dišnom sustavu. (Hina)

Da li na vas utječu vremenske promjene?

  • Da, intenzivno proživljavam promjene vremena
  • Da, ali ništa posebno
  • Ne, mislim da to nema veze s vremenom
  • Ne, vrijeme nikad ne utječe na mene

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene