Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osjetno će zahladiti

Pripremite šalove i rukavice, za vikend bi nas mogle dočekati zimske radosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se već nekoliko dana predviđa da će za vikend u gorju pasti snijeg, moguće je da će se isto dogoditi i u nekim nizinskim krajevima.

I jutros se veći dio Hrvatske probudio u magli, a tako bi moglo ostati i cijeli dan u nizinskim predjelima, na Jadranu i u gorju očekuje se pretežno sunčano vrijeme. Na sjevernom Jadranu bi uz sunčano vrijeme mogla puhati slaba bura, a na južnom Jadranu sjeverozapadnjak. Na kontinentu će tijekom dana ugrijati do 21 °C, a na Jadranu i do 25 °C, prema podacima DHMZ-a.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg!

>> Ne čekajte zadnji tren, pripremite svog limenog ljubimca za zimu

Sunčano i toplo vrijeme pratit će nas još do kraja tjedna, no nakon toga bi nas mogao iznenaditi i rani snijeg. Sa subotnjim jutrom će znatno zahladiti, a pad temperature nastavit će se i u nedjelju zbog čega meteorolozi upozoravaju na mogući snijeg u gorju, ali i u ponekim nizinskim dijelovima zemlje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene