Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijedio nogu

HGSS izvukao ozlijeđenog Nijemca iz kanjona Cetina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HGSS je danas izvukao ozlijeđenog njemačkog turista iz kanjona Cetine koji je ozlijedio nogu pri 'canyoningu'

Pipadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) izvukli su ozlijeđenog njemačkog turista iz kanjona rijeke Cetine, priopćio je danas HGSS.

Pročitajte i ovo Stravičan napad u Kaštelima nove snimke napadača Susjeda opisala kako je izgledao napad u Kaštelima, mještani u šoku: "Čula sam pucanj, mislila sam da su petarde", "Terorizirao je ljude" Hapšenje u Kaštelima - 2 Kamera Dnevnika Nove TV snimila odvođenje napadača Policija objavila nove detalje napada, muškarca prijavili za pokušaj ubojstva dvije osobe. Branimir Jukić iz HGSS-a: "Naš prijatelj se budi"

Njemački državljanin T.B. (31) ozlijedio je nogu pri 'canyoningu' stotinjak metara duboko u kanjonu kod slapa Gubavice, u blizini Zadvarja.

Riječ je o dubokom kanjonu okruženom strmim liticama pa je u pomoć pozvana Gorska služba spašavanja. Oni su se s liječnicom HGSS-a spustili do ozlijeđenog Nijemca, užadima ga okomito izvukli iz kanjona i prevezli ga na liječenje.

Oni brinu za našu sigurnost 24 sata dnevno

HGSS, dodaje se u priopćenju, i danas intenzivno traga za francuskom partijanericom koja je nestala na Mrežnici u blizini Slunja.  (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene