Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prijetio kćeri ubojstvom jer voli Srbina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ante Bozzu, 53-godišnjak iz Islama Latinskog zaprijetio je svojoj kćeri pismeno i usmeno smrću ako se uda za svog dugogodišnjeg mladića koji je srpske nacionalnosti.

Zadarska policija istražnom je sucu Županijskog suda privela Antu Bozzu zbog prijetnji smrću, točnije klanjem,  kćeri ako se uda za Danijela Subašića, vratara NK "Zadar" i člana hrvatske mlade nogometne reprezentacije, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna prekršajna prijava Divljanje u Zadru: Pijani muškarac prijetio, pljuvao i vikao da ima koronavirus Automobil koji su unajmili Nizozemci (Foto: Dnevnik.hr) SRAMOTNI VANDALSKI ČIN Neugodna uspomena: Muškarac kojem su na auto napisali "Ubi Srbina" nije Srbin, donosimo njegovu priču

Bozza je uz verbalne prijetnje, kćeri poslao i pismene u kojoj jasno poručuje da će ju ubiti ako se uda za nogometaša srpske nacionalnosti.

Negodovanje gnjevnog oca zbog kćerine veze sa zadarskim vratarom je kulminiralo u utorak poslijepodne u Bozzinoj kući u Islamu Latinskom, gdje je izgubio živce i za svoju kćer rekao da će je "zaklati" ako se uda za Danijela. 

Djevojka je pomoć potražila u obližnjoj ambulanti, a liječnica je o cijelom slučaju obavijestila policiju.

 Policijska kaznena prijava tereti Antu Bozzu za nasilničko ponašanje u obitelji, a nakon saslušanja kod istražnog suca zadržan je u pritvoru dok ne budu ispitani svi svjedoci. 

Inače,  Danijel Subašić i njegova djevojka su u ozbiljnoj vezi i zajedno su pet godina. Nedavno su u Zadru unajmili i stan za zajednički život. Antonija je studentica zadnje godine pedagogije na zadarskom Filozofskom fakultetu, a Danijel godinama igra za NK "Zadar" i hrvatsku izabranu vrstu. 

Ni Subašić ni Antonija nisu željeli medijima dati izjave, samo su naglasili da se nalaze u vrlo teškoj situaciji. 

Ante Bozza slovi na čovjeka nagle naravi,  ali dobra srca, tvrde njegovi sumještani. Samo mu je teško pala činjenica da mu se jedina kći udaje za Srbina, objašnjavaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene