Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva sramota

Najgori pljačkaš na svijetu: Prijavio krađu torbe, a ostala mu u automobilu koji je ukrao

Policija na terenu
Policija na terenu Foto: Maja Biscan/Cropix
Njemački tinejdžer u Umagu je prijavio krađu torbe, a naknadno se ispostavilo ne samo da je prijava lažna već i da mu je ostala u autu koji je ukrao.

Policija u Umagu sigurno se dobro nasmijala kad je shvatila pred kakvu ih je bizarnu situaciju doveo 18-godišnji Nijemac. On je, naime, prijavio da mu je ukradena torba s dokumentima, mobitelom i drugim predmetima s plaže u jednom turističkom naselju.

Međutim, policija je već pronašla njegovu torbu dan ranije, 12. srpnja u ukradenom automobilu. Ispostavilo se da je Nijemac sa svojim vršnjakom iz Hrvatske odgovoran za krađu automobila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Priča ima sretan kraj Bizarna priča o krađi praščića u Međimurju: Odrasla svinja pokušala ih je zaštititi, a onda je lopov napao i nju

Njih dvojica "pametnjakovića" 10. srpnja iz autobusa na autobusnom kolodvoru u Umagu otuđili su ključ automobila 48-godišnjem vlasniku. Automobil je bio parkiran nedaleko od autobusa i njih su se dvojica odvezla s automobilom u nepoznatom smjeru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Hrabra reakcija građana Razbojnik napao staricu (86), ona u bijegu pala, a on je počeo skidati i legao na nju

Policija je nakon prijave vlasnika automobil pronašla, a u njemu su bili već spomenuti dokumenti unutar torbice. Vjerojatno stoga policiji ne bi bio problem pronaći mladiće, ali su im dolaskom u postaju sigurno dodatno olakšali posao.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene