Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrabra reakcija građana

Razbojnik napao staricu (86), ona u bijegu pala, a on je počeo skidati i legao na nju

Ilustracija
Ilustracija Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Muškarac je nasrnuo na staricu, ali su joj upomoć brzo priskočili građani u prolazu i obranili je.

Pijani 35-godišnji državljanin Turske u nedjelju oko 17:45 pokušao je 86-godišnjakinji koja je sjedila na klupi na području Kantride ukrasti torbicu. Kada je starica počela bježati, zapela je i pala na tlo, a muškarac je iskoristio taj trenutak te je počeo dirati po licu i tijelu, počeo je svlačiti i prekrio ju je tijelom, javlja Policijska uprava primorsko-goranska.

Pročitajte i ovo Srebrenica Alma Mustafić Ispovijest preživjele iz autobusa iz Srebrenice: "Krvavi nož i šapat 'silovane'"

Budući da je starica zvala upomoć, pobjegao je s torbicom, ali su ga sustigli građani u prolazu te zadržali do dolaska policije.

Pročitajte i ovo Danijela Dolenec Ima li mjesta u vrtićima? Dolenec odgovorila roditeljima odgojiteljima: "Predali su 1537 zahtjeva za vrtić, a najavili su 7000 neupisane djece"

"Zahvaljujemo građanima s Kantride u Rijeci na reakciji i hrabrosti što su zaustavili u bijegu počinitelja razbojništva i bludne radnje", kazali su iz policije i dodali kako su razbojnika uhitili i protiv njega podnijeli kaznenu prijavu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene