Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prihvaćeno priznanje prvooptuženoga za napad na Rađenovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački Općinski kazneni sud prihvatio je danas kao zakonit iskaz u policiji po kojem je 41-godišnji Miodrag Šimunac priznao napad na bivšeg direktora Zagrebačkih cesta Igora Rađenovića sredinom svibnja ove godine.

Odvjetnica Ana Milković danas je u nastavku suđenja posvjedočila da je bila nazočna u policiji kad je prvooptuženi Šimunac, nakon uhićenja, priznao premlaćivanje i sve potanko opisao.

Pročitajte i ovo Ukrajinski napad na Belgorod uništen i dalekovod Ukrajinske snage napale ruski grad, uništene kuće: "Jedna žena ranjena je gelerom u kralježnicu" Posljedice napada na Harkiv - 3 Ukrajina u defenzivi Rusija napadima u malim skupinama širi bojišnicu kod Harkiva: "Neprijatelj pokušava namjerno razvući crtu bojišnice"

Njegov sadašnji branitelj zatim je ponovno zatražio da se iz spisa izdvoji zapisnik s policijskog saslušanja, tvrdeći da su se tada dogodile mnoge nezakonitosti i nepravilnosti, no to je odbila sutkinja Sanja Mazalin. 

>> Slučaj Rađenović: Drugooptuženom otac pružio alibi

Odbijen je i prijedlog obrane da se saslušaju zapisničarka i policajac koji je ispitivao Šimunca.

Na idućem ročištu 16. listopada obranu bi trebali iznijeti Šimunac i drugooptuženi Nikola Presečki kojemu je na prošlom ročištu otac pružio alibi, rekavši da je u vrijeme napada na Rađenovića bio s njim i bratom kod kuće.

Dvojica optuženika do sada su se pred sudom branili šutnjom, odbacivši optužbe odvjetništva koje ih tereti za napad i pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede, odnosno da su na zahtjev nepoznate osobe za 3000 eura pretukli Rađenovića.

Odvjetništvo za njih traži po 16 mjeseci zatvora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene