Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htio zastrašiti dječaka

'Izmislio sam varana'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građani Komina više ne moraju živjeti u strahu od velikog guštera varana.

Jedan stanovnik Komina priznao je kako je još prije tri godine izmislio priču o životinji koju je vidio na groblju. Sve kako bi spriječio jednog dječaka da ide blizu groblja i dira automobile. Kako i zašto se od te stare priče ovih dana stvorila panika nije mu jasno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IDENTITET SE UTVRĐUJE Nakon požara na Korčuli u objektu pronađeno potpuno izgorjelo tijelo osobe Slika nije dostupna Jesus Christ Lizard Fosil guštera star 48 milijuna godina objašnjava utjecaje klimatskih promjena

>> VIDEO: Kominjani izbezumljeni čudnim krikovima navodnog varana

'Ja sam izmislio priču da postoji neka životinja rogata kraj groblja, da je skočila s bora na bor, da je slomila bor, da se čudno glasa i da će pojesti čovjeka koji nosi kineske papuče, a on je nosio kineske papuče. Pričao sam je pred njim, samo pred njim, prije tri godine i priča je urodila plodom', rekao je Miroslav Vlahović.

Gmaza nitko nije vidio, ali mjesto bruji. Policija je krenula u potragu. 'A kako se ta moja životinja rogata, dlakava, čudna, koja je ostavila izmet kao prtva koja prevrće stijene, kako se je pretvorila u varana to neka oni koji su bili u tim prašumama amazonskim, članovi raznih ekspedicija, neka oni iza toga stoje', rekao je Miroslav.

Nakon prvotnog šoka krenule su i šale. 'Jutros sam čula na radiju da komentiraju da će ga Kominjani napraviti na brudet', rekla je mještanka Zorica Šutalo. Spava li zvijer u šumama iznad Komina, nitko ne zna, ali prije sezone malo publiciteta za turističko mjesto nije loše. Možda im gmaz postane zaštitni znak.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene