Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadzor

Pribislavec: Pao dogovor, djeca se vraćaju u školu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državna tajnica u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske Dijana Vican izjavila je večeras kako se dogovorila s roditeljima da se djeca iz Pribislavca koja su proteklih dana zbog nasilja bojkotirala nastavu vrate u školu.

'Djeca se vraćaju na nastavu u Osnovnu školu 'Vladimira Nazora' u Pribislavcu', rekla je Vican, dodavši kako će službe Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa nadzirat stanje u školi. Ocijenila je kako su roditelji pokazali razumijevanje i višestrano gledanje na probleme. Predstavnica roditelja djece koja su bojkotirala nastavu Gordana Barila rekla je kako su predstavnici Ministarstva izrazili spremnost za rješenje problema u školi. 'Neke ćemo probleme rješavati kratkoročno, a neke dugoročno', rekla je.

Pročitajte i ovo Nasukan brod u luci Raši Zbog vremenskih prilika Kod ulaza u luku Rašu nasukao se brod: Ministarstvo otkrilo u kakvom su stanju članovi posade Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi

Učenici Osnovne škole 'Vladimira Nazora' u Pribislavcu, u Međimurskoj županiji, zajedno s roditeljima u utorak su prosvjedom nedaleko od škole počeli bojkotirati nastavu zbog, kako tvrde roditelji, zlostavljanja djece od nekolicine učenika romske manjine. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene