Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O Sanaderu ni riječi

Kosor: Osjećam se jako dobro, danas je jako lijep dan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor nije željela komentirati početak suđenja svojem nekadašnjem stranačkom kolegi i bivšem primijeru Ivi Sanaderu.

Dobro raspoložena i nasmijana, premijerka je rekla kako se danas osjeća jako dobro. Na pitanje kako komentira početak suđenja bivšem premijeru, nije željela odgovoriti. 'Ah, kako je lijep dan danas', rekla je premijerka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Što je danas lijepi dan' Pogledajte usporedno dan Jadranke Kosor i Sanadera Slika nije dostupna 'Ja sam svoju dionicu odradio' Kako su se stvari odvijale kad je Sanader otišao

 

Komentar na suđenje Ivi Sanaderu premijerka nije imala ni jutros. Upitana što misli o suđenju bivšem premijeru, Jadranka Kosor tada se samo nasmijala i rekla kako ide popiti kavu. Dobro raspoložena došla je jutros na Markov trg. Medijima je s vrata Banskih dvora uputila široki osmjeh i veselo im mahnula.

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor uručila je jutros u Domu za starije osobe Maksimir poštanske uplatnice umirovljenicima s ratom duga za koji je vlada izdvojila 820 milijuna kuna.

Time je simbolično označila početak isplate pete predzadnje rate duga onima koji su se odlučili za povrat cijelog iznosa obeštećenja i četvrte rate duga korisnicima obiteljskih i najvišim mirovina.

'I ove smo godine osigurali 820 milijuna kuna a tako će biti i slijedeće 2012. godine, dok će s isplatom 118 milijuna u 2013. godini završiti taj veliki posao', kazala je premijerka Kosor. Istaknula je da je do sada za obeštećenje umirovljenicima isplaćeno ukupno 8,5 milijardi kuna te da je vlada priznanjem tog duga i pronalaženjem modela za isplatu pokazala svoju vjerodostojnost.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene