Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nismo na rubu bankrota'

'Nećemo propasti, moramo njegovati kulturu rada'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog nerada i lijenosti Hrvata, Hrvatska će propasti, stoji između ostalog u izvješću Svjetske banke.

Sa studijom svjetske banke, koja kaže kako hrvatski socijalni sustav potiče nerad i tako potkopava državu, ne slaže se predsjednica Vlade Jadranka Kosor. Najavljuje razgovore sa socijalnim partnerima, nove zakone koji će poticati rad, ali i nove mjere za izlazak iz krize. Država, ponavlja Kosor, nije na rubu bankrota i uspješno će izaći iz financijskih problema. Ipak priznaje kako rad u Hrvatskoj treba više poticati i bolje nagrađivati.

Pročitajte i ovo Kraljica i premijerka Posebna čast Fotografkinja koja je zadnja snimila kraljicu Elizabetu II. otkrila detalje tog susreta Kraljica i premijerka NAKON SMRTI KRALJICE Britanska premijerka: "Svi smo shrvani. Kraljica je bila kao stijena na kojoj je izgrađena moderna Britanija"

>> Hrvati ne bi radili i živjeli bi od državne pomoći!

'Treba njegovati kulturu rada'

'Naravno stanje nije tako alarmantno, naravno da nećemo propasti, Hrvatska ima sjajnu budućnost i sjajnu perspektivu. Svakako da se slažem da treba učiniti neke promjene. I slažem se s tim da u Hrvatskoj moramo njegovati kulturu rada. Oni koji rade, koji dobro rade, koji su zainteresirani za svoj posao i rade kako treba moraju biti u centru pažnje, moraju biti dobro plaćeni i moraju moći napredovati. U tome za nas u Hrvatskoj ima još puno prostora za raditi', rekla je Kosor.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene