Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obilazak Končara

Premijer Milanović: To mi je prvi put u životu da neki pogon puštam u rad!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tvornici Končar danas je svečano, u rad je pušten visokonaponski laboratorijj na zagrebačkom Jankomiru, što je posebno razveselilo premijera Zorana Milanovića, koji je tom prigodom rekao: 'To mi je prvi put da u rad puštam neki pogon!'.

Po dolasku na zagrebački Jankomir premijer Zoran Milanović je obišao tvornicu Končar - Mjerni transformatori, tvornicu Končar - Energetski transformatori te Končar - Distributivni i specijalni transformatori, nakon čega je započela svečanost puštanja u rad novog visokonaponskog laboratorija.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Dno ljestvice Milanović pokušao objasniti izjavu o Bugarima: "Mora netko biti zadnji" Zoran Milanović i Andrej Plenković recite svoje mišljenje ANKETA Milanović ili Plenković: Tko bi bio bolji premijer?

>>Premijer Milanović u obilasku tvornice Končar

'Prvi put u životu da ću pustiti u pogon nešto! Bio sam tu još '82-ge, igrao sam nogomet protiv Končara, tada je to bila jedna mračna tvornica, sada je kao apoteka. Od 1. srpnja učnit ćemo sve što možemo kako bismo pomogli takvim tvrtkama, ali ne na stari način, poticajima, nego da im osiguramo novi kapital, pristup kapitalu. Imat  ćete našu podršku kao vlasnika i kao Vlade', poručio je premijer Zoran Milanović prigodom svečanosti u tvornici Končar.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene