Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Ništa nije kasnilo“

Premijer na pitanje o problemima u zdravstvu prozvao - Novu TV: "Umjesto da se hvale ministri..."

Premijer Andrej Plenković na pitanje o svojoj odgovornosti za probleme s lijekovima i veledrogerijama optužio je Novu TV da je stvarala pritisak na Vladu.

Premijera Andreja Plenkovića su novinari upitali osjeća li osobnu političku odgovornost za stanje i probleme u zdravstvu.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković o detaljima dogovora s Domovinskim pokretom Više članova u Vladi Plenković: "Dogovorili smo da tri resora pripadnu DP-u. Prvi u EU uvodimo to ministarstvo". Otkrio i neke ministre koji ostaju u Vladi Domovinski pokret Dani odluke Sastanak u vrhu Domovinskog pokreta, jedan DP-ovac neće podržati Plenkovića? "Idemo s 12 potpisa"

Na činjenicu da je dio hrvatskih bolnica ostao bez lijekova, a teško oboljeli pacijenti bez svojih terapija, dok sustav nije na vrijeme plaćao svoje račune, premijer odgovara jedino prozivajući Novu TV.

Novinarka Dnevnika Nove TV konkretno ga je pitala o odgovornosti za kašnjenje lijekova i neredovito plaćanje.

"Ma ništa nije kasnilo, umjesto da se hvale ministri jedan i drugi da su dan prije riješili problem s veledrogerijama, koje su najviše pritiskali preko vaše televizije by the way, mi se bavimo drugim temama .To su činjenice", kazao je premijer.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene