Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RADNI RUČAK HUP-A

Plenković o odlasku Marića iz Vlade: "Ja sve znam, ali ne mogu vam reći"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je na tradicionalnom radnom ručku Hrvatske udruge poslodavaca.

Iz HUP-a su pohvalili Vladin angažman oko krize u Agrokoru i poručili kako nakon porezne reforme očekuju od Vlade provođenje i ostalih potrebnih reformi.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Andrej Plenković Nakon izbora Plenković: "Milanović okolo zove ljude, a onda oni zovu mene"

Premijer je poduzetnicima poručio kako je Vlada dosad donijela niz konkretnih mjera poput porezne reforme, kako gospodarstvo bilježi dobre rezultate, a osvrnuo se i na krizu u Agrokoru.

''Sve što je Vlada radila, svjesno i namjerno, naš je cilj stabilnost, cilj nije širenje panike... naš cilj je pronalažene rješenja, sprječavanje lančane reakcije'', kaže premijer.

Odgovarajući na novinarsko pitanje hoće li aktualni ministar financija Zdravko Marić otići iz Vlade, Plenković je rekao da će o tome govoriti sutra.

"Sutra ćemo o tome nakon sjednice Vlade, situacija je jako zanimljiva. Ja sve znam, ali ne mogu vam reći. Sutra ću vam sve reći, "pojest" će se ova današnja tema ako sada kažem", rekao je Plenković.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene