Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pregled tjedna

Događanja u Dalmaciji obilježila su ovaj tjedan: Bulj pobunom protiv COVID mjera ukrao politički show

Ivana Pezo Moskaljov pripremila je pregled tjedna.

Pjenila se divlja Neretva! Uzburkale su je, ali svojim veslima i ukrotile lađarice i lađari. S istim pobjedničkim žarom.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Ivana Petrović Pregled tjedna Ivana Petrović izdvojila je ključne događaje tjedna: HDZ i SDP prebrojavali glasove, Ustavni sud se oglasio zbog Milanovića... Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) TJEDNI PREGLED IVANE PEZO MOSKALJOV Odlazak Akija, Milanović i vojska, opoziv i trula jaja: "Bit će ovo godina debelih minusa"

"Iskreno, naše žene su lude! Nama Nova godina nije 1.1., nama je Nova godina čim završi maraton i krećemo s novim pripremama!", kaže Hrvoje Zeman iz bjelovarske ekipe.

Gostima i domaćinima opet su ponudili istinski adrenalin i pravi mali spektakl. Kako i ne bi kad za maraton lađa žive svi.

S još jednom sinjskom alkom živnula je i Cetinska krajina. Bilo uz čvrstu ruku ili oko sokolovo, na trkalištu samo jedan najbolji.

"Pala mi je žena napamet, kad sam krenio od kuće rekla mi je - ne dobiješ li Alku, rastavit ćemo se", kazao je Mihovil Župa, slavodobitnik 306. Sinjske alke.

Brak je spašen, ali zato se Miro Bulj razišao sa svima. I otvorenom pobunom protiv COVID mjera u Sinju - ukrao politički show!

"Ne mogu ja cilu Dalmaciju koja se slije u Sinj zaustavit! Tražite Pedra, evo zatvorite me, možda vam smetam ja. Možda sam ja vaš virus", kazao je Bulj.

Tražio je da olabave, pa kad su ga odbili tribine je napunio na vlastitu odgovornost. Htio i da sinjski ugostitelji rade dulje, pa zbog kršenja javnog reda i mira zaradio prijavu.

Više o ovom i ostalim ključnim događajima tjedna gledajte u videu koji je u prilogu

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene