Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled tjedna Ivane Petrović

HRVATSKA, ZEMLJA ČUDESA 'Alisa, vjeruj nam, ovako nije bilo ni u tvoje vrijeme'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Komentar događaja u tjednu iza nas donosi Ivana Petrović.

Prošle godine u ovo doba imali smo lošu Vladu, ali vidljive institucije. Ova tralala HDZ-Mostova Vlada je uspjela u samo 4 mjeseca sve to smlavit. Nigdje ničega. U nas bivša šefica poreznog USKOK-a kaže da joj se prijeti i nitko ništa. U nas HDZ-ovac Mikulić razotkriva šifru bolesti zastupnika i hrvatskog branitelja Bulja i nitko iz tužilaštva ne reagira, u nas u konačnici umjesto odlikovanja sustav obezvređuje i Hrvata koji je kao dio tima NATO saveza bio ključan u lociranju i uhićenju Radovana Karadžića. Umjesto zemlja ponosa i prosperiteta-postajemo zemlja čudesa.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Ivana Petrović Najvažniji događaji Pregled tjedna Ivane Petrović: Pogledajte što se sve događalo u posljednjih sedam dana Pregled tjedna - Ivana Petrović Burni dani Pregled tjedna Ivane Petrović: Događaja svake vrste stvarno nije manjkalo

Alisa vjeruj nam ovako nije bilo ni u tvoje vrijeme. Odnos HDZ-a i Mosta blokira sve. HDZ želi poluge bez kojih ne zna biti na vlasti, a to su službe MUP i DORH.

Most im to ne da. Ali samo ne da. I ništa više. Most postaje opozicija HDZ-u, stvarajući situaciju čistog političkog mazohizma umotanog u besplodnu spiku o odgovornosti. Poput muža i žene koji se tuku svaki dan i kuća im propada.

Ali se tuku i dalje jer ni jedno ni drugo nemaju kamo otići. Petrov kao da ima neku diktiranu misiju. Prvo je to bilo spasiti Karamarka da ipak dođe na vlast - a sad ga disciplinirati i smanjivati mu radijus djelovanja. Ali ostati u koaliciji. pa tko je tu lud. Petrov za početak nema kapacitet za bilo čiju disciplinu kičme. Kao ni njegova ekipa. Da je imaju, kazali bi lijepo - good bye. Izbori subito!

Što je sve obilježilo tjedan iza nas, doznajte u pregledu tjedna Ivane Petrović u priloženom videu. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene