Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Među njima samo jedna žena

Predstavljeni novi načelnici zagrebačkih policijskih postaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi načelnik zagrebačke Policijske uprave predstavio je svoj tim načelnika policijskih postaja. Među njima je i jedna žena, koja preuzima dužnost šefice postaje u Zaprešiću.

Zagrebačka policija danas je dobila 22 novih načelnika policijskih postaja koje je novinarima predstavio njihov šef, načelnik PU zagrebačke (PUZ) Goran Burušić.

Pročitajte i ovo Policija Malmö Prioritetna meta Strah se širi europskim gradom: "Prijeti se terorističkim napadima, supruga sa kćeri odlazi iz grada" Policija Sjeverne Irske, ilustracija Brutalan napad u Sj. Irskoj Mladića pribili čavlima na ogradu: Policija objavila detalje

>> U PU varaždinskoj većina šefova ostaje na svojim funkcijama

Načelnike, među kojima je samo jedna žena - Katarina Mavrlja Matuško koja preuzima mjesto načelnice zaprešićke Policijske postaje (PP) - imenovao je glavni ravnatelj policije Vlado Dominić na prijedlog načelnika PUZ-a.

Za načelnika PP Centar imenovan je Dražen Kralj, Igor Grivičić došao je na čelo PP Črnomerec - Susedgrad, a Jurica Miočić je načelnik PP Dubrava. Za načelnika PP Maksimir-Peščenica imenovan je Stanko Tomić, Davor Vuković je šef policajaca iz postaje Medveščak, a Roko Baotić je načelnik PP Novi Zagreb. U trešnjevačkoj PP načelnik je Zoran Zdunić, na Trnju Drago Barišić, a u Sesvetama Evelin Mustapić.

Kristijan Suša imenovan je za načelnika postaje u Velikoj Gorici, Zdenko Harambaša u Dugom Selu, Berislav Vojak u Jastrebarskom, Renato Kos u Samoboru, Stjepan Benčak u Svetom Ivanu Zelini, Ivica Jurčević u Vrbovcu, a Jure Matijević u Ivanić-Gradu.

Načelnikom Prve postaje Prometne policije imenovan je Danijel Blaić, a Druge postaje Prometne policije Mile Klanac. Gojko Žderić je načelnik postaje Granične policije Bregana, Tomislav Baštek na čelu je postaje Granične policije Zagreb, a načelnik postaje aerodromske policije Darko Car.

Novoimenovani načelnici uglavnom dolaze iz redova zagrebačke policije a neki od njih su već bili načelnici policijskih postaja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene