Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvorenje 21. kolovoza

'Knjiga godine' - IKEA predstavila hrvatski katalog, cijene niže nego u Grazu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska IKEA otvara se 21. kolovoza, a povodom otvorenja tiskat će se katalozi koji će svoju sadržajnu ponudu predstaviti na 332 stranice.

Povodom dugoočekivanog otvaranja zagrebačke Ikee, predstavljen je prvi IKEA katalog na hrvatskom jeziku koji će svoju ponudu predstaviti na 332 stranice. Osim tiskanog izdanja, katalog će biti dostupan i u digitalnom te mobilnom izdanju.

Pročitajte i ovo Ilustracija zaostajemo za prosjekom Objavljeni su podaci o BDP-u, izjednačeni smo s Mađarskom i na začelju smo EU-a Proslava Nove godine u Hrvatskoj - 3 Radosan ulazak u Novu godinu Zabavni program, pjesma, veselje: Pogledajte kako su izgledali dočeci Nove godine širom Hrvatske

'Tiskani katalog će u prva tri tjedna kolovoza biti dostavljen na adrese preko 500.000 kućanstava u krugu od 60 minuta vožnje od robne kuće', najavio je Igor Štefanac, regionalni PR menadžer Ikee.

Oni koji se ne nalaze u tom krugu, svoj primjerak će moći preuzeti na internetskoj stranici Ikee od 1. kolovoza ili u robnoj kući Ikee nakon otvorenja 21. kolovoza.

FENOMEN 'Čilanje' u IKEA-i postalo im uobičajeno

Cijene će biti prilagođene navikama i kupovnoj moći hrvatskih potrošača što znači da će cijene u prosjeku biti nešto niže nego u susjedstvu.

'U usporedbi s najbližim robnim kućama Graz i Villese, cijene u hrvatskom katalogu su u prosjeku nešto niže. Od ukupno 9.500 proizvoda otprilike 7.000 proizvoda ima nižu ili istu cijenu', stoji u priopćenju Ikee.

Specijalnih popusta neće biti, ali ipak se mogu očekivati redovna sezonska sniženja dva puta godišnje.

Svi oni koji će zavoljeti IKEA proizvode moći će se učlaiti u program IKEA FAMILY. To je klub lojalnosti koji će vam omogućiti popuste, besplatne seimare i radionice o urđenju doma, osiguranje od oštećenja na putu do kuće te besplatnu kavu ili čaj u IKEA restoranu.

Taj klub lojalnosti trenutno broji više od 70 milijuna članova u 26 zemalja.

IKEA katalog kupcima diljem svijeta već 60 godina predstavlja proizvode, a prvi takav katalog proizveden je 1951. godine. Na proizvodnji kataloga radi oko 260 zaposlenika, a više od 30 dizajnera interijera radi na svakoj fotografiji u katalogu. Ove godine tiskano je preko 217 milijuna kataloga na 32 jezika i u 67 izdanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene