Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Baška Voda čeka Josipovića

Predsjednikova majka: On se malo kupa, a puno radi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Josipović od početka mandata najavio je da će ljetovati u Baškoj Vodi na makarskoj rivijeri. Njegovi roditelji su tamo rođeni, tamo imaju obiteljsku kuću. Josipovićeva majka kaže kako joj sin stiže ovih dana, ali bit će jako kratko, obaveze zovu.

Baška Voda zna da će Josipović na ljetovanje kod njih, a ne u državne rezidencije. U jednostavnoj obiteljskoj kući Josipovićevih nema ni zaštite ni tjelohranitelja. U kući su samo predsjednikovi roditelji. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Ogroman problem Važno upozorenje za zemlje Mediterana: "To je područje kritična točka, milijuni nemaju vode" Ilustracija Pitanje budućnosti Hrvatska obiluje bogatstvom zbog kojeg se vode ratovi: Pred njom je ključan izazov

'Jako malo, par dana bit će tu kod nas. Ima strašno puno obaveza, ali obećao je ljudima da će doći. On se malo kupa ali puno tu provodi vremena, zna i raditi ovdje', rekla je predsjednikova majka Milica Josipović.

Domaći svijet zna što bi tražili od Josipovića, a to je pravedna kazna za one koji su se preko noći nepošteno obogatili. 'Nikad se bolje nije živjelo, voze se auti kao u Americi, od turizma zarade za dvije zime. A da ih pitate uvijek loše, lošija sezona od prošle. Uvijek kukaju, mi smo zemlja kukanja', smatra jedan mještanin.
Pogled na punu plažu i lijepo uređeno mjesto svakako ne ostavlja prostora za puno kukanja.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene