Obavijesti Video Pretražite Navigacija
odluke predsjednika

Milanović promaknuo troje brigadnih generala u general-bojnike

Zoran Milanović
Zoran Milanović Foto: Damir Krajac/Cropix
Predsjednik Zoran Milanović promaknuo je troje brigadnih generala u general-bojnike Hrvatske vojske.

Predsjednik Republike Hrvatske i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Zoran Milanović donio je odluke o promaknućima tri brigadna generala u general-bojnike, brigadira u brigadnog generala te pukovnika u brigadira.

U čin general-bojnika zrakoplovstva promaknut je zapovjednik Hrvatskog ratnog zrakoplovstva brigadni general Michael Križanec. U čin general-bojnika pješaštva promaknut je zamjenik zapovjednika Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" brigadni general Blaž Beretin. U čin general-bojnice pravne struke promaknuta je načelnica Uprave za planiranje Glavnog stožera Oružanih snaga RH brigadna generalica Gordana Garašić.

Pročitajte i ovo Cigarete Od srijede Poskupljuju cigarete: Ovo su nove cijene

Pročitajte i ovo Plakat SDSS-a Boris Malešević za DNEVNIK.hr Svi pričaju o plakatima SDSS-a, i Aleksandra Prijović postala dio kampanje: "Bit će još puno poruka, očekujem i negativne reakcije"

U čin brigadnog generala intendantske službe promaknut je načelnik Uprave za logistiku Glavnog stožera OSRH-a brigadir Jozo Matković.

U čin brigadira prometne službe promaknut je voditelj Odsjeka prometne službe, Zapovjedništvo Zapovjedništva za potporu pukovnik Mihael Pintarić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene