Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slavlje nije dugo potrajalo

VIDEO Hladan tuš u Josipovićevom taboru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Usprkos optimizmu u stožeru Ive Josipovića slavlje u izbornoj noći nije dugo potrajalo...

U stožeru Ive Josipovića u izbornoj noći okupilo se oko 400 ljudi - što njegovih kolega političara, što simpatizera koji su mu došli dati potporu. Unatoč optimizmu - ipak nisu mogli sakriti kako su itekako iznenađeni izbornim rezultatom!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sučeljavanje na Novoj TV FOTO Evo što su kandidati poručili jedno drugom uoči sučeljavanja Slika nije dostupna Najneizvjesniji predsjednički izbori Burna rasprava - Grabar Kitarović: Ja ne znam lagati; Josipović: Ja sebe ne smatram lašcem

Izlazne ankete i hladan tuš - obilježile su početak večeri u stožeru Ive Josipovića. Iz minute u minutu pratili su se rezultati. Nakratko se optimizam vratio nakon prvih neslužbenih rezultata.

A tada je - oko pola devet - u stožer stigao i Ivo Josipović. Pala je i prva zdravica!

Večer je ipak završila skromnom razlikom između Josipovića i Grabar Kitarović. 'Dragi prijatelji pobijedili smo u prvom krugu pobijedit ćemo i u drugom krugu ...dopustite mi prije svega da zahvalim našim građankama i građanima, Hrvatima i Hrvaticama', kazao je Josipović okupljenima.

Podršku su mu došli dati ministri, saborski zastupnici, predsjednik sabora, bivši predsjednik Stjepan Mesić, Radimir Čačić...

'Očekivao sam tako, nije to mala razlika, to je ozbiljna razlika u demokraciji čak i jedan glas je pobjeda,' komentirao je predsjednik Sabora Josip Leko (SDP).

Grabar Kitarović osvojila dijasporu, Josipović Indiju i Finsku, a Sinčića vole u Irskoj

'Nadam se da će tijesni prvi rezultat motivirati sve one koji su danas ostali kod kuće da u drugom krugu izađu na izbore',rekla je Vesna Pusić, potpredsjednica Vlade (HNS).

'Ja sam se nadala da će biti bolji rezultat odnosno da će biti veća razlika', iskrena je bila Mirela Holy, predsjednica ORaH-a.

'HDZ-ovi birači su jako dobro organizirani. Čuli smo da su gotovo po vojničkom sistemu organizirani na što im treba u nekom trenutku i pozavidjeti', istaknuo je ministar branitelja Predrag Matić. Ministar Mirando Mrsić najavio je pobjedu u drugom krugu. No, slavili su i nakon prvog kruga.

No, usprkos optimizmu u stožeru Ive Josipovića slavlje - nije dugo potrajalo!

 

 

 


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene