Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ma dajte molim vas'

VIDEO Zbog pitanja o Mamiću prekinuta Kolindina konferencija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinare je zanimalo ima li Kolinda Grabar Kitarović stav o Zdravku Mamiću.

Kolinda Grabar Kitarović - HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu države jutro je provela u Splitu. Družila se s građanima. S udrugom Franak kako je bilo najavljeno nije se sastala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najneizvjesniji predsjednički izbori Burna rasprava - Grabar Kitarović: Ja ne znam lagati; Josipović: Ja sebe ne smatram lašcem Slika nije dostupna Sama objavila Kolinda prestigla Ivu!

Ali se zato na upit novinara izjasnila o donaciji Dinamova izvršnog predsjednika Zdravka Mamića i poručila kako ne namjerava vratiti njegov novac. Ostala je zatečena i što joj se postavljaju takva pitanja, a onda je njezin glasnogovornik prekinuo daljnji razgovor.

'Zašto, oprostite sve su donacije transparentne i prijavljene DIP-u, dakle DIP će dati svoju riječ. Ne znam čemu uopće takvo pitanje', odgovorila je na pitanje planira li vratiti Mamićevu donaciju.

HSP-ovac objavio na Facebooku: 'Pronađite mi ove što glasaju za lignju'

'Politika se ne miješa u nogomet i ja gospodina Mamića ne promatram kroz prizmu politike nego kao svakog drugog građanina Hrvatske, on ima jednaka prava pa tako i isto tako ima pravo dati donaciju kao svaki drugi građanin. Bez obzira što se događa i bez obzira na bilo kakve napise ne možete nikoga apriori osuđivati nizašto. Ja sam osoba koja voli i prati nogomet i idem na utakmice, ali sjedim u gledalištu, ne sjedim na počasnim tribinama i idem među navijače i to je razlog zašto idem na nogometne utakmice', rekla je Grabar Kitarović, a onda su je novinari pitali ima li stav o Zdravku Mamiću, odnosno načinu na koji vodi Dinamo. 

'Ma dajte molim vas', rekla je Kolinda,a u razgovor se zatim uključio i njezin glasnogovornik Mladen Pavić. 'Gotovo je, hvala lijepo, hvala lijepo', rekao je.

Ipak, nakon kratkog prekida Grabar Kitarović nastavila je odgovarati na novinarska pitanja koja se nisu ticala Zdravka Mamića.

Pogledajte kako je to izgledalo u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene