Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Svima šalje puse'

Pred Norom je još dug put: Čekaju se rezultati analize stanica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malena Nora Šitum, za koju je u Hrvatskoj bila organizirana velika humanitarna akcija, trenutno se nalazi u dječjoj bolnici u Philadelphiji i, kako kažu njezini roditelji, svima šalje puse i zagrljaje.

'Dragi naši, naša Nora strašni lav zaspala je pa koristimo priliku javiti vam se. Liječnici i sestre rade svoj posao jako profesionalno. Sve pretrage se rade, a Nora ko Nora zavukla se i njima pod kožu. Nora i roditelji šalju Vam svima puno velikih pusa, srčeka i zagrljaja', piše na Facebook stranici na kojoj je pokrenuta akcija prikupljanja novca za operaciju petipolgodišnje Nore Šitum.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Primio tužnu vijest Josipović: Mala Nora je simbol plemenitosti Slika nije dostupna Pismo Norine mame 'Pleše negdje moja princeza, sretna i slobodna'

>> Prva fotografija hrabre Nore iz bolnice u SAD-u!

>> Nepoznati detalji akcije za Noru Foru: Tko su bili njezini 'Robin Hoodovi'?

Norin otac, Ivica Šitum objasnio je za Dnevnik.hr da Norina terapija kreće tek za dva, tri mjeseca. 'Ovaj tjedan trebaju tek dobiti rezultate jesu li stanice (T-limfociti) dovoljno jake da se mogu dalje razvijati i modificirati u laboratoriju. Iza toga slijedi medicinski zahvat vraćanja tih modificiranih T-limfocita u njen krvotok i tada se oni bore sa kancerogenim stanicama i konačno ih uništavaju. Dao Bog da sve ide ovim slijedom koji sam naveo. Hvala na interesu za Noru i pozdrav od nas troje iz Philadelphije', rekao je Norin otac.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene