Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Strah od Europske unije

Zbog EU Hrvatska vjerodostojnost mijenja u pokornost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brojni su slučajevi koji demantiraju dobar rad Državnog odvjetništva.

Štoviše u suradnji s MUP-om i sudbenom vlasti nerijetko u Hrvatskoj stvaraju loš osjećaj progona i kršenja osnovnih ustavnih i ljudskih prava!

Pročitajte i ovo Peruanska predsjednica Dina Boluarte Drama u Peruu Šest ministara podnijelo ostavku, razotkrili ih Rolexi: Predsjednica je pod istragom, sumnja se na korupciju Saudijska Arabija Ministarstvo obrane Europska država nastavila je plaćati milijune na saudijski račun usred najvećeg korupcijskog skandala u povijesti

Stvaran razlog zato ne postoji, jer on je isključivo politički, strah od Europske unije! Slučaj Rončević otvorio je Pandorinu kutiju ljubavi politike i pravde. Ne ulazeći u analizu dokaza, koji su protiv Rončevića prikupljeni, naša je dužnost braniti princip. Proceduru i vladavinu prava koje jednostavno u tom slučaju nema. U slučaju indeks, policija s novinarima zorom dolazi na vrata Deše Mlikotin Tomić. Slika izbezumljene žene vrišti s naslovnica. Pola uhićenih pa puštenih sprema tužbu protiv države. Slučaj Pukanić, ili igra bez granica, u kojoj je i pticama na grani je već jasno da naručitelj neće biti otkriven. Željko Milovanović tri mjeseca šeće po Zagrebu i priprema atentat. Tomislav Karamarko, kao šef tajnih službi, za to ne zna, a unaprijeđen je u ministra unutarnjih poslova. Ubrzo obavještava svog BiH kolegu, da je u Rijeci uhićen njegov zamjenik Vjekoslav Vuković.

Vukoviću, mladom BiH doministru,glasnom progonitelju bosanskih mudžahedina, zanimljivo, pokušaj terorizma u Rijeci, na teret stavlja bivši policijski doušnik. Vukovića na posao vraća osobno visoki predstavnik. U slučaju Brodosplita, odjednom ispada da je broker Maček još prije dvije godine želio biti pokajnik. Visoki policijski dužnosnik iz tog vremena kaže da sastanka nije ni bilo. Tko onda laže? Ubojstvo u Sesvetama i kompletno lažiran tijek akcije pa ubojstvo Ivane Hodak i suđenje Šlogaru podsjeća na filmski predložak.

Državni odvjetnik sve ovo podupire i rijetko nastupa u javnosti. Trilaterala Bajić-Karamarko-Šimonović osim korupcije zadužena je i za fantomske topničke dnevnike iz Oluje. Mnoga ispitivanja provode se mimo procedure i bez upozorenja čemu služe. Ministar ide u London i ponavlja kako se nada da će Brammertz biti zadovoljan. Tko upravlja ovom zemljom, Serge Brammertz, Gordon Brown ili hrvatska Vlada. Kad je Unija u pitanju, naša zemlja brzo vjerodostojnost mijenja u pokornost. Vladavinu zakona, mijenja vladavina laži i politički fabricirani dokazi i izmišljeni svjedoci. Ne love oni krupne ribe, jer su tim ribama dužni. Bruxelles to vidi, a što je najvažnije, to vidimo i mi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene