Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pravila o izvještavanju o referendumu na Nova TV d.d.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
NOVA TV d.d. će u svojim programima i na portalima u svom izvještavanju o referendumu voditi se etičkim načelima, poštivati načelo nepristranosti.

NOVA TV d.d. jamči gledateljima profesionalnost, stručnosti i novinarsku neovisnost.

Pročitajte i ovo Ilustracija veća transparentnost Postignut dogovor na razini EU: Mijenjaju se pravila za kratkoročno iznajmljivanje smještaja U Barceloni prosvjed protiv amnestije za organizatore referenduma o neovisnosti Španjolska u problemima Prosvjedi, pregovori, moguće formiranje nove vlade: Drama oko pomilovanja katalonskih nacionalista

U razdoblju od proglašenja odluke o raspisivanju referenduma pa do objave rezultata, NOVA TV će u svojim izvještavanjima posebno voditi računa o ravnopravnosti i uravnoteženosti, te će voditi računa da se ne prenose događanja koja potiču i šire mržnju ili diskriminacija na bilo kojoj osnovi.

NOVA TV će kao i do sada u okviru informativnih emisija izvještavati o redovitim aktivnostima svih sudionika u referendumskom procesu (udruge koja je inicirala referendum, nevladinih udruga i dr.).
Isto tako pratit će se i sve aktivnosti državnih dužnosnika, ali i ostalih sudionika koji sudjeluju u procesu vezanom za referendum.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene