Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napredujemo prema EU

Milanović: 'Markov trg smo otvorili upravo da bismo čuli građane'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska je dobila 'dobro prolazno vrijeme', istaknuo je premijer Milaović, komentirajući izvješće EK.

Na današnjem dnevnom redu je informacija o ocjenama sveobuhvatnog izvješća Europske komisije o praćenju spremnosti Republike Hrvatske za članstvo u Europskoj uniji, ali premijer Zoran Milanović komentirao je i današnje prosvjede četiriju sindikata i  još je jednom, kako kaže, istaknuo viđenje demokracije njegove Vlade.

Pročitajte i ovo Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku" Andrej Plenković Sjednica Vlade FOTO Pogledajte nove koeficijente u državnim i javnim službama

Pozvao je sve ljude i interesne skupine da preuzmu svoj dio odgovornosti, jer "ono što imamo imamo, a ono što nemamo nemamo". 'Velike riječi i galama nas neće odvesti nigdje. To naravno ne stoji na putu ničijem pravu da protestira, iskaže suprotno mišljenje. Zato smo i otvorili Markov trg', rekao je Milanović.

'Stanje je ozbiljno, ali nije dramatično. Ako svi budemo pristupili problemu na taj način izlaz postoji, i to vrlo širok i svjetao. Očekujemo od svih da to shvate. I od dijela sindikata, bez obzira što se s time ne slažu', rekao je Milanović na sjednici vlade. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene