Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tragični brodolom

Šok nakon smrti mladića: "Svi su pali u more, dozivali su ga - 'još malo, još malo', a onda je odjednom nestao"

Potraga za ribarom - 5
Potraga za ribarom - 5 Foto: Luka Gerlanc/Cropix
Nakon tragičnog brodoloma u kojem je 29-godišnjak smrtno stradao, poznanici i obitelj otkrili su detalje stravične nesreće.

Nakon tragičnog brodoloma četvorice ribara kod Paškog mosta u kojem je život izgubio 29-godinjak iz Rtine, rođaci i bližnji poginulog muškarca otkrili su detalje o nesreći.

Kako navodi Marinko Miletić, susjed i daljnji rođak stradalog ribara, do tragedije je došlo nakon što se brodica prevrnula. Na brodu su uz stradalog bila i dvojica braće te rođak stradalog.

"Vjerojatno su vidjeli neki komad ribe te se nagnuli na jednu stranu, zbog čega se batela okrenula pa su pala sva četvorica u more. Počeli su plivati u moru, priča se da su stradalog prijatelja ostali počeli dozivati dok je plivao govoreći mu 'još malo, još malo', da bi odjednom samo nestao pod morem", rekao je Miletić za Novi List.

Pročitajte i ovo Ilustracija Teško su ozlijeđeni Strašne ozljede na radu: Eksplodirala plinska boca, vatra radniku zahvatila glavu i šake

"Obitelj stradalog muškarca poznajem, iz istog smo predjela Rtine, neki od tih ljudi su odrasli sa mnom", dodao je Miletić i rekao da se dvojica braće osjećaju dobro, no da su potreseni.

Svi mještani su u šoku te obitelji dolaze izraziti sućut zbog prerano preminulog 29-godišnjaka. 

"Teška je situacija, nemamo što za reći, svi su u šoku, prestrašna tragedija", poručuju mještani Rtine.

Poginuli 29-godišnjak radio je kao kućni majstor u hotelu Vila 4M u Rtini, a uvijek je rado pomagao.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split u Makarskoj U restoranu teško ozlijeđen 42-godišnjak: Ima ozljede opasne po život

Tragični brodolom dogodio se u subotu oko tri sata u noći nakon što se prevrnula brodica u kojoj su se nalazila četvorica mladića koji su išli u noćni ribolov. Nakon prevrtanja brodice, trojica su se uspjeli spasiti, no četvrti se nažalost utopio, a njegovo tijelo pronađeno je u subotu oko 11 sati.



 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene