Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Požare kod Prokljana i Benkovca gase zrakoplovi i helikopteri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požare na miniranim područjima kod sela Prokljan i kod Benkovca, koje potpomaže jaki vjetar, gase protupožarni zrakoplovi i helikopteri, a gasiteljima kod Benkovca stiže pomoć iz Zadra.

Na gašenje požara kod Prokljana, koji gori od 9. kolovoza, upućeni su protupožarni zrakoplovi kanader i air traktor te protupožarni helikopter, izvijestilo je Vatrogasno operativno središte u Divuljama. Opožarena površina je oko 150 hektara, a na požarištu su dežurali gasitelji iz Skradina i Šibenika.

Pročitajte i ovo Pas lutalica Donesena presuda Grad izgubio neobičan spor: Kriv je za nesreću i vlasnici auta mora isplatiti odštetu Vatrogasnim aparatom ugasio menoru u parlamentu sramotan čin VIDEO Poljski zastupnik vatrogasnim aparatom ugasio židovski svijećnjak: Hanuku proglasio sotonskom

Požar, također na miniranom području kod mjesta Vukšić-Pristeg, kod Benkovca, koji gori od 10. kolovoza, gase također kanader, air traktor i protupožarni helikopter, a u pomoć gasiteljima iz Benkovca, Stankovaca i Polače, koji su na terenu, upućeni su vatrogasci iz Zadra s tri vatrogasna vozila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene