Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Vrane i u Zadru

Požar na Bilom brigu, nad Zadrom gasila tri kanadera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva su požara buknula na zadarskom području. Gori na Bilom brigu i kod Vrane.

Šuma u zadarskom naselju Bili brig gori u blizini kuća, no kuće su obranjene. Uz 19 vatrogasaca uz sedam vozila javnovatrogasne postaje zadar, požar gase tri kanadera i jedan air tractor. Požar je lokaliziran je u 17:00 sati. Izgorjelo je 1.5 ha trave, niskog raslinja i borove šume.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napadaju ljude i životinje Gotovo kao iz kultnih "Ptica": Zagreb opet pod opsadom vrana, ali Grad sada ima plan Slika nije dostupna Dalmatinsko zaleđe u plamenu Požar s Promine i dalje se širi: ''Brani se Drniš. Formiramo liniju obrane kako bismo obranili Siverić i Badanj''

Gori kod Prgometa i Kistanja

VOC Split zaprimio je 27. kolovoza u 15.30 sati dojavu o požaru otvorenog prostora u blizini mjesta Trolokve, zaseok Kesići, pokraj Prgometa. U gašenju požara sudjeluje 14 vatrogasaca sa 5 vozila iz DVD-a Kaštela, Gomilica, Mladost i Zagora. Pomoć iz zraka im pružaju 2 helikoptera. Gori trava i nisko raslinje. Lokaliziran je u 18.00. Izgorjelo je 20 ha trave i niskog raslinja.

JVP Knin zaprimio je 27. kolovoza 2010. u 16.40 sati dojavu o požaru otvorenog prostora kod mjesta Kistanje. U gašenju požara sudjeluje 15 vatrogasaca sa 5 vozila iz JVP Knin i DVD-a Knin, Ervenik i Kistanje. Pomoć iz zraka im pružaju 1 Canadair i 1 Air Tractor. Požarom je zahvaćen 1 ha smreke. Požar je lokaliziran je u 18.10. Izgorio je oko 1 ha smreke.

Kod Vrane požar lokaliziran

Nešto iza 15 sati vatrogascima je stigla dojava o požaru u Vrani. Gori visoko raslinje na nepristupačnom terenu. Na požarištu su vatrogasci JVP Biograd i DVD-a Drage.

Ukupno je na terenu 15 gasitelja sa pet vozila, no kako se vatra širila prema miniranom području, u pomoć su pozvane zračne snage. Požar je lokaliziran u 16.40 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene