Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci opet u akciji

Novi požar: U Solinu gori iznad groblja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo niti jedan dan na splitskom području ne prolazi bez dima i vatre. Danas gori na području Solina.

Nakon što je jučer ponovno planuo požar u Rupotinama kod Splita koji je uspješno lokaliziran danas gori na području Solina.

Pročitajte i ovo Požar progutao obiteljsku kuću - 1 Bez krova nad glavom Otkriven uzrok požara u Donjem Miholjcu, susjeda opisala dramatične trenutke: "Diži se susjeda, gori ti kuća!" Požar u Donjem Miholjcu Otkriven uzrok požara VIDEO/FOTO Vatra progutala obiteljsku kuću, svjedokinja o trenucima užasa: "Vidim šiklja vatra kroz prozore, budila sam ih..."

Naime, kako nam je javila čitateljica koja je poslala i fotografije, gori iznad solinskog groblja. Gori šuma a taj dio grada u oblaku je dima.

U dispečerskom centru kazali su je požar na otvorenom prostoru i da su vatrogasne snage na terenu. 

Doznajemo da je vatra buknula oko 12,45 sati kod groblja gdje se na terenu nalazi Javna vatrogasna postrojba Grada Splita, Državna intervencijska vatrogasna postrojba te sva dobrovoljna vatrogasna društva iz županije.

U pomoć vatrogascima stigao je i kanader, pa se očekuje da bi uskoro vatra mogla biti pod kontrolom. Kako je rekao glavni županijski vatrogasni zapovjednik Dražen Glavina, gori uglavnom gaj, a nisu ugroženi stambeni ni poslovni objekti.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene