Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građani izvan opasnosti

Požar u CIOS-u napokon posve ugašen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rano jutros u potpunosti je ugašen požar u CIOS-u, koji je izbio u ponedjeljak rano popodne, priopćio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.

Ured navodi da je nakon večernje smjene kroz noć na požarištu bilo 10 profesionalnih vatrogasaca iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba i 10 dobrovoljaca iz društava Šestine i Vrapče Jug.

Nakon jutarnje smjene vatrogasaca, na terenu su ostala tri profesionalna vatrogasca koji čuvaju požarište.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Prizor požara U blizini Jakuševca U popodnevnim satima buknuo požar: Zapalio se otpad na livadi

VIDEO Petar Pripuz: Čudno nam je da se ovo dogodilo sada...

"Budući da je požar ugašen, a sve analize zraka, tla i povrća nisu ukazivale na odstupanje od graničnih vrijednosti, Zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" preporučuje građanima da najnormalnije obavljaju sve svoje aktivnosti", navodi Ured koji zahvaljuje vatrogascima, policiji, gradskim zavodima, državnim institucijama, Zagrebačkom holdingu i privatnim tvrtkama na profesionalno odrađenoj intervenciji.

"Iznimnom profesionalnošću, suradnjom i nesebičnim naporima uspjeli smo u najkraćem mogućem roku ugasiti požar na CIOS-u i zaštititi zdravlje građana grada Zagreba", ističe u priopćenju Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene