Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kvar na instalacijama

Požar na vlaku u Varaždinu: 'Bilo je više dima nego vatre'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo gašenje požara trajalo je nešto dulje od jedan sat jer je trebalo ukloniti metalne dijelove kako bi se točno lociralo mjesto požara.

Uzrok požara koji je u četvrtak popodne buknuo na dizelskoj motornoj garnituri putničkoga vlaka na varaždinskom kolodvoru jest kvar na električnim intalacijama, doznaje se od zapovjednika varaždinske Javne vatrogasne postrojbe Ivice Labaša, koji je rekao da su putnici pravodobno izišli te da nije bilo nikakve opasnosti.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

VIDEO Zapalila se lokomotiva vlaka u Varaždinu!

Zapovjednik varaždinske Javne vatrogasne postrojbe Ivica Labaš izjavio je da je požar buknuo na električnim instalacijama tako da je bilo više dima nego vatre. Dodao je da su putnici na vrijeme napustili vlak pa nije bilo ozlijeđenih, a "situacija ni izbliza nije bila opasna".

Po njegovim riječima, samo gašenje požara trajalo je nešto dulje od jedan sat jer je trebalo ukloniti metalne dijelove kako bi se točno lociralo mjesto požara.

Putnički vlak trebao je prometovati između Varaždina i Kotoribe. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene