Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gorila borova šuma

Požar kod Podgore pod nadzorom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar kod mjesta Podgora, koji je dojavljen noćas pola sata iza ponoći u Županijski centar 112 Split, oko 4,20 sati stavljen je pod nadzor gasitelja, izvijestio je jutros Državni centar 112.

Požar je zahvatio oko pet hektara borove šume, a gasili su ga pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava (DVD) Tučepi, Podgora, Brela, Baška Voda i Drvenik. Požar na otoku Pagu, kod mjesta Šimuni, koji je dojavljen oko jučer oko 11,25 sati, lokaliziran je iza 17 sati.

Pročitajte i ovo Prometna policija Najavili akcije Policija će pojačano kontrolirati vozače: Idući tjedan posebno će provjeravati ove stvari Oliver Vlainić i Domagoj Mikić Poziv Domagoja Mikića Netko je posjekao nekoliko tisuća kvadrata državne šume i zatrpao to s nekoliko tisuća kubika smeća: "Zatekli smo bager..."

Požarom su bili zahvaćeni trava i nisko raslinje na površini od 150 hektara, a gasili su ga pripadnici državne interventne postrojbe (DIP) Zadar, javne vatrogasne postrojbe (JVP) Zadar, DVD-a Pag i Kolan te jedan Air Tractor. Sanacija požarišta je u tijeku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene