Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Epicentar u Markuševcu

Potres od 2,9 po Richteru zatresao Zagreb

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potres se osjetio u Zagrebu i okolici.

Umjereno jak potres u 22,22 sata s epicentrom u podsljemenskoj zoni Zagreba, kod Markuševca, a magnituda potresa iznosila je 2.9 prema Richteru, a intenzitet u epicentru IV (četiri) stupnjeva Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice, priopćio je Geofizički odsjek PMF-a Seizmološke službe Republike Hrvatske.

Pročitajte i ovo Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja Ilustracija Nema službene potvrde Novo podrhtavanje tla uznemirilo Zagrepčane, stigle stotine komentara: "Čulo se, a i protreslo"

Potres se, kako navode, osjetio u Zagrebu i okolici, a seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su umjereno jak potres u 22,22 sata s epicentrom u podsljemenskoj zoni Zagreba, kod Markuševca.

Dosad neobjavljena SNIMKA: Pogledajte kako se zemlja rastvara tijekom potresa!

Magnituda potresa iznosila je 2.9 prema Richteru, a intenzitet u epicentru IV (četiri) stupnjeva Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice. Potres se osjetio u Zagrebu i okolici.

Iz Centra 112 navode kako su primili više desetaka poziva građana, ali do sada nema dojave o štetama. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene