Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IFO i HDZ-ova zaklada

Potpisan ugovor o jačanju zapošljavanja u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački ekonomski institut IFO i Zaklada hrvatskog državnog zavjeta (ZHDZ) potpisali su ugovor o suradnji na međunarodnom projektu pod nazivom "Kratkoročni i dugoročni uvjeti za jačanje održivog razvoja i zapošljavanja u Hrvatskoj", izvijestio je danas HDZ.

Potpis ugovora potvrda je dosadašnje višemjesečne intenzivne suradnje tog Instituta i ZHDZ-a, rekao je prilikom potpisivanja ugovora ravnatelj Uprave Zaklade Srećko Prusina dodavši kako će u projektu sudjelovati vrhunski međunarodni eksperti i niz hrvatskih izvanstranačkih i stranačkih stručnjaka.

Pročitajte i ovo Autotrolej Manjak vozača Nepalci i Indijci vozit će autobuse u hrvatskom gradu: Evo kad stiže prvih 10 Slika nije dostupna Sve za mlade KARAMARKO PORUČIO 'Imamo plan za otvaranje velikog broja radnih mjesta'

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko najavio je da će stranka taj projekt ugraditi u svoj program gospodarskog oporavka Hrvatske.

Josipović i Milanović: U SOA-i nemoguće zapošljavanje mimo procedure

"Ne treba naglašavati koliko je taj projekt važan, s obzirom na tešku gospodarsko-socijalnu situaciju u Hrvatskoj, posebno što ni Vlada niti Predsjednik Republike ništa konkretno ne poduzimaju u smjeru zaustavljanja negativnih trendova te pokretanja rasta i razvoja", rekao je Karamarko.

Minhenski institut IFO, osnovan 1949. godine, jedan je od najuglednijih ekonomskih instituta u svijetu, a vodi ga ugledni ekonomski stručnjak Hans-Werner Sinn, koji je član Savjetodavnog vijeća Ministarstva gospodarstva SR Njemačke, Bavarske akademije znanosti, Njemačke akademije znanosti Leopoldine, Europske akademije znanosti i umjetnosti i dr. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene