Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Chat na špici

VIDEO: Pogledajte Ćirinu demonstraciju umjetnosti zavođenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na današnjem Chatu na špici ugostili smo 'trenera svih trenera' Miroslava Ćiru Blaževića koji nam je, između ostalog, otkrio i svoje tehnike zavođenja.

Ćiru Blaževića zamolili smo da nam otkrije svoje tehnike zavođenja, jer kako sam kaže, nikada nije bio odbijen.

Pročitajte i ovo Tarik Filipović Trener svih trenera Poznati Hrvati o odlasku Ćire Blaževića: "Zračio je nekim optimizmom i kad je bilo najteže" Kolinda Grabar-Kitarović oprostila se o Ćire I političari pogođeni I Kolinda Grabar-Kitarović oprostila se od legendarnog trenera: "Tata Ćiro! Ti si pronašao mir, ali ostala je praznina"

'Ja ne idem u rizik. Ja nikad ne hofiram nekome tko mi nije par, ako nema šest banki, nema šansu', rekao je Ćiro, ali i ponudio mladićima nekoliko savjeta. 'Prvo moraš shvatiti bi li ona željela da joj priđeš. Ako joj priđeš kao prepotentni idiot neće to proći', kaže Ćiro i pritom sjeda kraj nepoznate dame na špici i traži ju cigaretu.

>> Ministrica Holy: Svaki dan zovu i prijete mi zbog otpada!

'Sad sam tražio nepoznatu ženu cigaretu i nisam bio odbijen. Ja sam u njenim očima vidio da ju to mogu tražiti', rekao je Ćiro kroz smijeh.

'Hrvatice su najljepše na svijetu'

Budući da je zbog posla prošao pola svijeta, naša ga je novinarka pitala, smatra li i on da su Hrvatice najljepše. 'Ja jako volim i poštivam žene, a Hrvati moraju znati da su privilegirani, jer imaju najljepše žene na svijetu', rekao je u prepoznatljivom stilu, te nadodao kako su Splićanke ljepše od Zagrepčanki, ali su Zagrepčanke atraktivnije.

'Biti in je jako bitno. Ja vam kažem, sad sam promijenio pet košulja prije no što sam došao ovdje, plavu, pa krem, pa opet plavu, biti in je jako bitno', rekao je Ćiro o svom današnjem stylingu.

'Modrić mora otići iz Tottenhama'

Osim lijepih žena i tehnika zavođenja, Ćiro se osvrnuo i na nogometni svijet.

Na pitanje bi li ponovno htio biti trener hrvatske nogometne reprezentacije, kazao je kako ne vjeruje u realizaciju te ideje. 'Biti trener hrvatske reprezentacije je jedna osobita čast jer hrvatska reprezentacija pripada eliti. Osobno ne vjerujem da bi moglo doći do realizacije toga da ponovno postanem trener, jer imam puno oponenata koji su mlađi od mene', kaže Ćiro.

Slično je i odgovorio na pitanje o povratku na trenersku klupu Dinama. 'Dinamo trenutno ima odličnog trenera i ja nemam pravo da pretendiram na tu poziciju', rekao je i dodao kako je sa Zdravkom Mamićem u dobrim odnosima.

>> EKSKLUZIVNO: Evo kako Bandić dogovara zapošljavanje!

Smatra kako je trenutno najbolji igrač naše reprezentacije Nikica Jelavić, a očekivanja od nastupa na Euru su mu prilično visoka. 'Razgovarao sam s izbornikom i sugerirao mu da digne ljestvicu jako visoko jer on to može. Hrvatska ima prava da bude jedan od favorita na prvenstvu.'

Osvrnuo se i na Modrićevu trenutnu situaciju u Tottenhamu. Na pitanje smatra li da bi Modrić trebao otići ili ostati odgovorio je vrlo jasno. 'Otići, što prije otići, njega hoće cijeli svijet. Abramovič ga želi u Chelseau, navodno. On je zaslužio to jer se radi o igraču koji je prije godinu dana dominirao engleskim prvenstvom', siguran je Ćiro u Modrićevu kvalitetu.

>> Indira na Chatu na špici: 'Nema šanse da izađem bez gaćica'

Što se tiče Vlatka Markovića, Ćiro vjeruje kako on nema više ništa novo ponuditi Hrvatskom nogometnom savezu. 'Marković više je nema snagu da vodi tako veliku instituciju. On je tu toliko dugo da više ne može donijeti ništra novo', kaže i dodaje kako na toj poziciji vidi Davora Šukera.

'Jadranka Kosor nije zaslužila ovakvu političku kalvariju'

Ćiro je prije gostovanja na našem portalu ispred središnjice HDZ-a pružio potporu bivšoj premijerki Jadranki Kosor pri predaji kandidature za predsjednika stranke. 'Mi se jako dugo družimo. Sjećam se kako sam ja nekada pričao o jednoj radijskoj voditeljici koaj je divno vodila emisiju o našim Vukovarcima. Njoj je kao ženi iznimno teško, i nije zaslužila ovakvu politički kalvariju', rekao je Ćiro o svom odnosu s predsjednicom HDZ-a.

Ćiro je nedugo imao gostujuću ulogu u srpskoj televizijskoj seriji 'Montevideo, bog te video', čiji je redatelj Dragan Bjelogrlić. Popularni Ćiro u jednoj od epizoda glumio je nekadašnjeg izbornika jugoslavenske reprezentacije Antu Pandakovića. 'Biti glumac, to je najteže, biti trener je jedna avantura, a biti glumac je teško', rekao je o glumačkom zanimanju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene