Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sindikati upozoravaju

'Poskupljenje struje je nezakonito i bez objašnjenja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijena struje povećana je nezakonito i bez ikakva suvislog objašnjenja, upozorili su iz strukovnog sindikata radnika HEP-a TEHNOS.

 Iako su najavljivali peticiju protiv nelegalnog poskupljenja, od nje su odustali jer su, kako kažu, u javnosti i među radnicima HEP-a krivo shvaćeni.

Pročitajte i ovo Kiše donijele poplave i jeftiniju struju - 6 Proradile hidroelektrane Kako je Hrvatska zbog jedne stvari koja je mnogima donijela nevolje od velikog uvoznika postala - izvoznik struje Slika nije dostupna Premijer Plenković "Otkup Ine prodajom dionica HEP-a je najbrži i najčišći i državi omogućuje kontrolu procesa"

>> Evo koliko struju plaćaju u drugim europskim zemljama!

'Koliko se u HEP-u ignorantski ponašaju prema nama tako se prilikom povećanja cijene struje odnosila vlada. Ne prihvaćaju drugo mišljenje. Nikad nisu objasnili zašto je baš 20 posto poskupljenje, niti ne mogu to objasit', rekao je Denis Geto, predsjednik sindikata HEP-a.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene