Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Očekuju se gužve

Zagreb u iščekivanju najvećeg prometnog kolapsa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otvaranje novog trgovačkog centra i koncert svjetske pop zvijezde Lady Gage mogao bi u petak izazvati ogromne gužve na zagrebačkim prometnicama.

Policija i komunalne službe Grada Zagreba procjenjuju kako bi se čak 100 tisuća Zagrepčana moglo uputiti prema Laništu pa se građane poziva na mjere opreza, a već je uvedena i posebna regulacija prometa za sutra.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu - 1 Hitne službe na terenu VIDEO/FOTO Prometna nesreća u Zagrebu: Automobil završio na krovu Kamera za nadzor brzine - 1 Lakše s gasom U Hrvatskoj postavljene suvremene kamere: Kontroliraju brzinu, ali i druge učestale prekršaje koji su vodeći uzročnik nesreća

ZET je osigurao povećanje broja tramvajskih linija prema Novom Zagrebu, a vlasnici Arena Centra, osigurali su posebne, besplatne autobusne linije koji će od 5. do 7. studenog od 9 do 22 sata voziti na liniji između parkirališta Zagrebačkog velesajma do Arena Centra. Ta linija je uspostavljena iz razloga što se na parkiralištu ovog centra može smjestiti 4.500 automobila, a očekuje se kako bi zainteresiranih posjetitelja moglo biti puno više. Samo na koncertu Lady Gage očekuje se 17 tisuća posjetitelja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene