Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrda kvalitete

Još jedna nagrada u nizu: Najčitaniji portal DNEVNIK.hr osvojio priznanje za redizajn

DNEVNIK.hr dobio je nagradu w3 Award
DNEVNIK.hr dobio je nagradu w3 Award Foto: DNEVNIK.hr
Redizajnirano sučelje najčitanijeg news portala u zemlji, DNEVNIK.hr-a, predstavljeno u lipnju ove godine, u manje od mjesec dana osvojilo je i drugo važno priznanje.

Ovaj je put riječ o međunarodnoj nagradi w3 Award, koja je DNEVNIK.hr svrstala među dobitnike srebrne nagrade (Silver Award) u kategoriji General Websites - News. Riječ je o nagradi koja prepoznaje izvrsnost u domeni weba i mobilnih aplikacija, oglašavanja i društvenih mreža, pa sve do podcasta i najnovijih tehnologija.

"Ponosni smo na čak dvije međunarodne nagrade za redizajn portala DNEVNIK.hr i one su definitivna potvrda kvalitete naše ideje i njezine provedbe. Veseli nas svako priznanje struke, no najveća potvrda uspješnosti našeg rada i dalje su čitatelji kojima je svaki mjesec, već više od dvije godine, upravo DNEVNIK.hr prvi izbor i preferirani portal na kojem se informiraju", rekla je Maja Blumenšajn, direktorica odjela Novih medija Nove TV.

Nagrađivani redizajn portala je moderan, brz, intuitivan, pregledan, jednostavan, čišći, s većim fotografijama i boljim fotogalerijama te modularan. Drugačija je i integracija i prezentacija ostalih specijaliziranih portala Nove TV koji čitateljima omogućuju dodatni i raznovrsniji sadržaj, bogatu i reprezentativnu naslovnicu portala te brzo prelaženje s jedne teme na drugu. Jedan od noviteta je i također potpuno drugačiji izgled izvanrednih vijesti te specijala koji sada nude još bolji doživljaj informiranja o najvažnijim vijestima.

Osvojena nagrada još je jedno priznanje struke da je riječ o vrhunskom redizajnu neupitne kvalitete, za čiju je izvedbu zaslužan stručni tim hrvatske IT tvrtke Undabot. Nagradi W3 Award prethodila je međunarodna nagrada Web Excellence Award koju je redizajn portala osvojio u kategoriji Media & News, a koja je u redakciju portala stigla krajem rujna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene