457790
457790
457790
457790
457790

Nabujala Rječina izlila se iz korita i poplavila poslovne prostore

  • , 21.11.2016., 11:43
  • Autor:
  • komentara

Zbog obilnih oborina Rječina se izlila iz korita i poplavila poslovne prostore u Rijeci.

 
 
 
 
Nakon obilne kiše prijete bujice (Video: Dnevnik Nove TV)
Nakon obilne kiše prijete bujice (Video: Dnevnik Nove TV)

Nabujala Rječina izlila se iz korita i poplavila poslovne prostore u Ružićevoj ulici u Rijeci.

Na teren su izašli vatrogasci koji su ispumpavali vodu.

onečišćenje mora, koje je jučer primijećeno ispred Rafinerije nafte Rijeka u Urinju je sanirano i nije dospjelo do kopna, a nastalo je jer su obilne kiše isprale i u more iz podzemnih kanala kraškog terena izbacile nataložena ulja, izjavio je u riječki lučki kapetan Darko Glažar.

Glažar je za Hinu rekao da su velike kiše isprale ulja koja su dospjela u more te da bi to, naglasio je, manje onečišćenje bilo ostalo unutar stalnih brana da jugo nije branu razmaknulo, pa se onečišćenje proširilo.

Na mjesto događaju jučer su odmah izašli djelatnici riječke Lučke kapetanije te Dezinsekcije, koja je odmah započela čišćenje, a jutros ga nastavila.

Glažar je istaknuo da onečišćenja sada više nema, da ono nije dospjelo do kopna te da je i vremenska prognoza povoljna, odnosno da se iznimno velike kiše, kao što su bile prethodnih nekoliko dana, na riječkom području više ne očekuju. (Hina)
 

 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se