457790
457790
457790
457790
457790

Nabujala Rječina izlila se iz korita i poplavila poslovne prostore

  • , 21.11.2016., 11:43
  • Autor:
  • komentara

Zbog obilnih oborina Rječina se izlila iz korita i poplavila poslovne prostore u Rijeci.

 
 
 
 
 
Nakon obilne kiše prijete bujice (Video: Dnevnik Nove TV)
Nakon obilne kiše prijete bujice (Video: Dnevnik Nove TV)

Nabujala Rječina izlila se iz korita i poplavila poslovne prostore u Ružićevoj ulici u Rijeci.

Na teren su izašli vatrogasci koji su ispumpavali vodu.

onečišćenje mora, koje je jučer primijećeno ispred Rafinerije nafte Rijeka u Urinju je sanirano i nije dospjelo do kopna, a nastalo je jer su obilne kiše isprale i u more iz podzemnih kanala kraškog terena izbacile nataložena ulja, izjavio je u riječki lučki kapetan Darko Glažar.

Glažar je za Hinu rekao da su velike kiše isprale ulja koja su dospjela u more te da bi to, naglasio je, manje onečišćenje bilo ostalo unutar stalnih brana da jugo nije branu razmaknulo, pa se onečišćenje proširilo.

Na mjesto događaju jučer su odmah izašli djelatnici riječke Lučke kapetanije te Dezinsekcije, koja je odmah započela čišćenje, a jutros ga nastavila.

Glažar je istaknuo da onečišćenja sada više nema, da ono nije dospjelo do kopna te da je i vremenska prognoza povoljna, odnosno da se iznimno velike kiše, kao što su bile prethodnih nekoliko dana, na riječkom području više ne očekuju. (Hina)
 

 

 

 DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se