Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci na terenu

Nabujala Rječina izlila se iz korita i poplavila poslovne prostore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog obilnih oborina Rječina se izlila iz korita i poplavila poslovne prostore u Rijeci.

Nabujala Rječina izlila se iz korita i poplavila poslovne prostore u Ružićevoj ulici u Rijeci.

Pročitajte i ovo Ojačavanje nasipa u Hrušćici - 1 Visoki vodostaj Ojačava se nasip u Hrušćici, Mura i Drava stvaraju nove probleme: "Ovaj val je žestinom i silinom iznenadio sve" Bujica u Srbiji Snažna bujica VIDEO Snimke apokalipse u susjedstvu: Podivljala rijeka nosi automobile kao od šale

Na teren su izašli vatrogasci koji su ispumpavali vodu.

onečišćenje mora, koje je jučer primijećeno ispred Rafinerije nafte Rijeka u Urinju je sanirano i nije dospjelo do kopna, a nastalo je jer su obilne kiše isprale i u more iz podzemnih kanala kraškog terena izbacile nataložena ulja, izjavio je u riječki lučki kapetan Darko Glažar.

Glažar je za Hinu rekao da su velike kiše isprale ulja koja su dospjela u more te da bi to, naglasio je, manje onečišćenje bilo ostalo unutar stalnih brana da jugo nije branu razmaknulo, pa se onečišćenje proširilo.

Na mjesto događaju jučer su odmah izašli djelatnici riječke Lučke kapetanije te Dezinsekcije, koja je odmah započela čišćenje, a jutros ga nastavila.

Glažar je istaknuo da onečišćenja sada više nema, da ono nije dospjelo do kopna te da je i vremenska prognoza povoljna, odnosno da se iznimno velike kiše, kao što su bile prethodnih nekoliko dana, na riječkom području više ne očekuju. (Hina)
 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene