Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povratak zime

Ponovno zimski uvjeti: Snijeg, olujni vjetar, zabrane prometa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na dijelu prometnica u unutrašnjosti ponovno su na snazi zimski uvjeti, javlja HAK.

Za sav promet zbog olujnog vjetra zatvorena je autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, dok su autocesta A6 Rijeka- Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, D54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most otvoreni samo za osobna vozila.

Pročitajte i ovo Snijeg i led otežavaju povratak kući milijunima Kineza uoči Proljetnog festivala - 4 Ima i poginulih VIDEO/FOTO Ledeni užas u Kini: Tisuće zarobljene u jednom od najvećih prometnih čepova, muškarac danima nije mogao iz vozila Stanje na cestama O problemima na cesti Bura puhala i do 180 km na sat: "Vozači ne žele pratiti signalizaciju, prate GPS"

>> Sutra snijeg i veliki temperaturni pad!

Zbog olujnog vjetra na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama, a na Jadranskoj magistrali (D8) od Bakra do Svete Marije Magdalene dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Trenutačno nema slobodnog puta za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz unutrašnjosti prema Rijeci i obrnuto.

Zbog snijega na snazi su zimski uvjeti, zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na dijelu prometnica u Gorskom kotaru i Lici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene