Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan pao, drugi zaglavili zbog bure

Pomorska policija u akciji: Spasili sedmero stranaca na moru!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmero stranih državljana spašeno je danas na moru - jedan se zbog ozljede glave onesvijestio i pao u more, a šestero se nije moglo vratiti na obalu zbog jake bure.

Prilikom glisiranja skuterom u Loparu na otoku Rabu danas je 27-godišnji mladić iz Austrije ozlijedio glavu, no spašen je i prevezen helikopterom do Rijeke na Hitnu pomoć na Sušaku. Dok je glisirao, zbog vala koji je naletio udario je glavom u volan i pao onesviješten u more, a Austrijanka, koja se nalazila u blizini, pridržavala ga je do dolaska pomoći.

Pročitajte i ovo Automobil upao u more Spašavanje na Murteru Autom sletio s ceste i završio u moru: Spasili ga stranci, 83-godišnjak zadobio teške ozljede Spašavanje Mađara - 4 Unatoč jakom jugu VIDEO Novljani o spašavanju turista koji su usred nevremena na luftiću otišli do otoka: "Vidjelo se na njima da su bili u jako velikom strahu, tresli su se"

Ozlijeđeni mladić prebačen je na obalu, zatim kolima Hitne pomoći do Raba, a odatle helikopterom oko 15 sati u Rijeku, priopćeno je iz Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture. U priopćenju se napominje da je glisirao iznajmljenim skuterom bez potrebne dozvole za upravljanje, ali na propisanoj udaljenosti od obale.

Djelatnici Pomorske policije Kapetanije Senj spasili danas šestero stranih državljana koje je nosila jaka bura i nisu se mogli vratiti na obalu. Petero su bili na dva plovila, a jedan je na luftmadracu otplovio prema otočiću Zečevu, izvijestila je Samostalna služba za odnose s javnošću Ministarstva pomorstva. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene