Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samohrana majka 11 djece

'Pomoć uvijek treba, ali je ne volim tražiti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka i beba rođena u automobilu i to na autocesti Zagreb - Split kraj Ogulina, osjećaju se dobro i smještene su u ogulinskoj bolnici. Iako rodilja nije imala pomoć, sve je obavila sama. Spretna mama dobro se snašla, jer mali joj je Emanuel jedanaesto dijete.

Kad bi u rodni list malom Emanuelu upisali pravo mjesto rođenja bila bi to autocesta Zagreb-Split, točnije benzinska postaja kraj Ogulina. Njegovu majku Karmelu Bajt jučer rano ujutro iznenadili su trudovi. Nije stigla do bolnice, pa je rodila u autu svog najstarijeg sina, u petnaest minuta i bez ičije pomoći. 'U tri truda sam rodila svog Emanuela, s tim da mu je ovojnica bila oko vrata, pa sam uspjela, bila sam toliko sabrana da mu je skinem, samo što nisam imala škare da mu prerežem pupčanu vrpcu', rekla je majka Karmela.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki problem Slovenci uputili neobičan zahtjev zbog brojnih turista koji će ići prema Hrvatskoj: "To su zatražili prvi put" Ilustracija određen pritvor Majka šestomjesečnom djetetu davala lijek za shizofreniju: "Dobivalo je napade, bilo je u stanju katatonije, doslovno kao biljka"

>> Sin porodio majku na autocesti

Pomoglo joj je iskustvo: Emanuel je 39-godišnjoj Karmeli jedanaesto dijete i čak trinaesti porođaj. 'Bilo je mučno, normalno, nije bilo nimalo ugodno i bolovi i neugodnost, ali dobro je završilo, moglo je biti Bog zna što s obzirom da sam ja višerotka, dobro je hvala Bogu', ispričala je Karmela, nezaposlena samohrana majka. Troškova je na pretek - četiri školarca, troje djece u pelenama. 'Pomoć uvijek treba, ali ja je ne volim tražiti', rekla je Karmela. Majka i beba iz ogulinske bolnice uskoro će kući u Poreč. U brojnoj obitelji Bajt rezultatom 6:5 za sada vode dečki.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene