Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvješće o radu Sabora

'Politiku ne vodim po principu ega, radio bih to opet bez obzira koliko oćelavio'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ovo je prvi put da Sabor daje cjelovito daje izvješće o radu parlamenta radnih tijela zastupnika u Hrvatskoj i aktivnosti na međunarodnom planu', rekao je Josip Leko, predsjednik Hrvatskog Sabora.

Josip Leko je istaknuo kako je Sabor u skladu s ustavnom ovlasti odradio svoju zadaću donošenja zakona te nadzor izvršne vlasti i drugih institucija koje mu odgovaraju.

Pročitajte i ovo Sabornica izvješće DIP-a Samo jedan mlađi od 30: Objavljeno tko su najmlađi i najstariji izabrani zastupnici i zastupnice Ivana Kekin, saborska zastupnica (Možemo) Borba za vlast Ljevica smislila novi plan za rušenje HDZ-a: Prvo je potrebno konstituirati Sabor

'Želim da ljeto provedete radno, a da se vidimo na jesen jer nas čeka značajan broj zakonskih prijedloga koje moramo riješit'i, rekao je Leko kolegama.

Leko: Hrvatska podržava jugoistok Europe u NATO-u

Zahvalio im je na 'aktivnostima i korektnom odnosu" u proljetnom zasjedanju, te ih podsjetio da redovna saborska stanka traje do 15. rujna, dakle dva mjeseca.

Znam da ćete u izbornoj godini imati pojačane političke aktivnosti, želim da ih ostvarujete na demokratskim principima i načelima uz uvažavanje i toleranciju, komunicirajte u dijalogu koji podrazumijeva uvažavanje drugih i drugačijih, pa makar to bili i politički protivnici, poručio je Leko zastupnicima.

'Politiku ne vodim po principu vlastitog ega i vlastite taštine i da me opet predlože prihvatio bih to bez obzira koliko sam oćelavio ili živaca izgubio', rekao je Leko. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene